LIPUT MYYNNISSÄ NYT!

KIERTUE ON IKÄRAJATON
PE 1.11.2024 – TURKU Gatorade Center
LA 2.11.2024 – ESPOO Metro Areena
PE 8.11.2024 – JYVÄSKYLÄ LähiTapiola Areena
LA 9.11.2024 – LAHTI Isku Areena
PE 15.11.2024 – KUOPIO Olvi Areena
LA 16.11.2024 – OULU Energia Areena
PE 22.11.2024 – TAMPERE Nokia Arena

NELJÄLLÄ EMMA-PALKINNOLLA PALKITTU KUUMAA TEKEE TÄHÄN ASTISEN URANSA SUURIMMAT KEIKAT JA JÄÄ TALVEN JA KEVÄÄN KESTÄVÄLLE KEIKKATAUOLLE

Ilmiömäistä menestystä nauttiva KUUMAA suuntaa syksyllä ”Maasta kuuhun” -kiertueelle. Maamme kiistatta suosituimman, huhtikuussa uuden albumin julkaisevan popyhtyeen syksyn ainoat keikat koetaan seitsemän kaupunkia kattavalla kiertueella, joka käynnistyy Turun Gatorade Centeristä perjantaina 1. marraskuuta. Ainutlaatuisella live-energiallaan ja koukuttavilla pophiteillään massiiviset kuulijakunnat valloittaneen KUUMAAn kiertue kuullaan myös Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kuopiossa ja Oulussa, kunnes keikkavuosi huipentuu Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 22. marraskuuta ennen keikkataukoa. Kiertueen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 23. helmikuuta klo 10 osoitteessa maastakuuhun.fi.

Edessämme on suuri seikkailu! Ollaan soitettu keikkoja monenlaisissa paikoissa. Isoilla ja pienillä venueilla, yökerhoissa ja festareilla. Nyt suuntaamme kohti areenakiertuetta. Kiertueen kokoluokka inspiroi, jännittää ja yllyttää bändiämme virittämään kaikki esityksen osa-alueet uusiin sfääreihin”, Johannes BrotheruksenAarni Soivion ja Jonttu Luhtavaaran muodostama KUUMAA tunnelmoi.

Kotimaista musiikkihistoriaa uudelleenkirjoittava KUUMAA palkittiin Emma Gaalassa toista kertaa Vuoden yhtyeenä, minkä lisäksi myös Vuoden pop -palkinnon ansainneen kokoonpanon ”Hyvikset ja pahikset” -albumi keräsi Vuoden albumin ja Vuoden myydyimmän albumin Emmat.  KUUMAA palkittiin myös Iskelmä Gaalassa Vuoden yhtyeenä. Menestyksekäs toinen albumi ”Hyvikset ja pahikset” (2023) on striimannut nelinkertaista platinaa viihtyen jopa 16 viikkoa virallisen albumilistan kärkisijalla. Albumin singlekappaleet ovat olleet kerta toisensa jälkeen radiolistojen ykkösiä ”Ylivoimainen”-kappaleen ollessa vuoden 2023 soitetuin radiobiisi.

Ennen syksyn areenakiertuetta KUUMAAn historian tähän mennessä suurin esiintyminen nähdään huhtikuussa Helsingin jäähallissa hetkessä loppuunmyydyllä levynjulkaisukeikalla. ”Maasta kuuhun” -kiertueen jälkeen yhtye jää koko talven ja kevään kestävälle keikkatauolle.

Fullsteam ylpeänä esittää
KUUMAA: Maasta kuuhun -kiertue
Pe 1.11. Turku, Gatorade Center
La 2.11. Espoo, Metro Areena
Pe 8.11. Jyväskylä, LähiTapiola Areena
La 9.11. Lahti, Isku Areena
Pe 15.11. Kuopio, Olvi Areena
La 16.11. Oulu, Energia Areena
Pe 22.11. Tampere, Nokia Arena

Liput myyntiin perjantaina 23.2.2024 klo 10 osoitteessa maastakuuhun.fi

Liput
Turku, Espoo, Tampere: 49 € – 79 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus
Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Oulu: 49 € – 59 € + tilausmaksu alk. 1,50 EUR / tilaus

Ylivoimainen VIP 99 EUR

– Pääsy permannon etuosaan rajatulle alueelle
– Aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle (early entrance)
– Erillinen sisäänkäyntikaista
– Suositusikäraja 14 vuotta

Sisäänpääsyn tarkempi aikataulu tiedotetaan myöhemmin. Ylivoimainen VIP -lipun ostajille lähetetään infokirje viimeistään 3 vrk ennen tapahtumaa. Muistathan tarkkailla roskapostikansiotasi. Lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tapahtumajärjestäjälle myöhempää tapahtumaan liittyvää tiedottamista varten.

Tulipalo VIP (K18)
Turku, Espoo, Tampere 149 EUR
Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Oulu 129 EUR

– Keikkalippu istumakatsomon alakatsomossa (numeroitu istumapaikka)
– Tasokas buffet-illallinen ennen konserttia (ei sisällä juomia)*
– VIP-passi**
– Erillinen sisäänkäyntikaista
– Ikäraja: K-18

Buffet-illallisen aikataulu tiedotetaan myöhemmin. Tulipalo VIP -lipun ostajille lähetetään infokirje ja tiedustelu allergioista ja erityisruokavalioista viimeistään 1 viikko ennen tapahtumaa. Muistathan tarkkailla roskapostikansiotasi. Tulipalo VIP -lipun ostajien yhteystiedot kerätään talteen ja luovutetaan tapahtumajärjestäjälle ja buffet-illallisen ravintoloitsijalle myöhempää tiedottamista varten.
*Allergiat ja erityisruokavaliot huomioidaan.
** VIP-passi luovutetaan tapahtumapaikalla, eikä sitä ole mahdollista toimittaa postitse.

Tässä on kaikki -kiertuelippu 299 EUR (ostorajoitus 2 kpl / tilaus)

– Pääsy permannon etuosaan rajatulle alueelle kiertueen jokaisessa tapahtumassa
– Aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle (early entrance)
– Erillinen sisäänkäyntikaista
– Pääsy näkemään Instagram-materiaalia kiertueelta ennen muita (Materiaalin katsominen vaatii henkilökohtaisen Instagram-tilin)
– Meet & greet kiertueen aikana (kaupunki ja ajankohta vahvistetaan myöhemmin)
– Lippu pitää säilyttää koko kiertueen ajan
– Lippu on nimetty eli henkilökohtainen. Henkkarit tarkistetaan jokaisella tapahtumapaikalla.
– Suositusikäraja 14 vuotta

Ostorajoitus 8 kpl (poislukien Tässä on kaikki -kiertuelippu)

Konsertteihin ei ole ikärajaa. Suosittelemme alle 14-vuotiaita osallistumaan tapahtumaan vain aikuisen valvojan kanssa. Suosittelemme nuorimmille keikkakävijöille istumakatsomoita.

Median akkreditoinnit: media@fullsteam.fi
Pressikuvat median käyttöön: www.fullsteam.fi/fi/press